Rapperul a dezvăluit vineri prezenţa lui Bono, carismaticul solist al trupei U2, pe cel de-al patrulea său album care încă nu are titlu. Cântăreţul de rock este menţionat în dreptul piesei cu nr.11 cu numele său adevărat, Paul Hewson.

Această informaţie poate releva un nou cântec al rapperului în colaborare cu trupa U2, sau faptul că Lamar s-a inspirat dintr-o piesă deja existenţă a rockerilor irlandezi care pregătesc la rândul lor un nou album. 

Cu două zile înainte de anunţata lansare a celui de-al patrulea său album, artistul multi-recompensat cu Grammy Awards în 2016 va urca pe scenă la festivalul Coachella, cel mai mare eveniment muzical din california.

Solistul britanic James Blake, canadienii BadBadNotGood şi productătorii de rap Top Dawg et 9th Wonder sunt de asemenea creditaţi pe noul album al lui Kendrick Lamar.

Precedentul său album de studio, 'To Pimp a Butterfly', a fost amplu recompensat la ieşirea pe piaţă în 2015 pentru reflecţiile sale lirice şi experimentarea sa muzicală, piesa 'Alright' devenind imnul neoficial al mişcării afro-americane "Black Lives Matt".