Actriţa Zoe Saldana şi-a inaugurat statuia din ceară la Madame Tussauds din Hollywood

Actriţa Zoe Saldana şi-a inaugurat statuia din ceară la Madame Tussauds din Hollywood
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa 08.04.2017 16:41
Actriţa Zoe Saldana, însoţită de rude şi prieteni, şi-a inaugurat statuia din ceară la Muzeul Madame Tussauds din Hollywood şi a dezvăluit ca va participa la filmările a încă patru părţi din "Aavatar", relatează EFE.

"Vom începe filmările la vară", a spus actriţa cu origini dominicană şi portoricană, care a confirmat că cele patru "sequel" vor fi regizate de James Cameron şi produse de Jon Landau. "Am aşteptat mulţi ani pentru a face aceste continuări dar ştiu că a meritat. Am citit toate scenariile şi sunt grandioase, de impact şi cu mesaje pozitive. Merită să aştepţi pentru astfel de poveşti", a subliniat actriţa.

"Avatar" se menţine, de la premiera sa în 2009, ca filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei cu încasări de aproape 2,80 miliarde de dolari în întreaga lume. 

Zoe Saldana, însoţită de mama şi de bunica ei şi de soţul său, italianul Marco Perego, s-a declarat foarte emoţionată de acest omagiu. Ea a declarat că această statuie reprezintă un tribut pentru cele două decenii de carieră, pentru care a fost nevoită să facă "multe sacrificii", precum faptul de a petrece mult timp departe de cei dragi. 
 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI