Fosta Spice Girl „Mel B” a obţinut un ordin de restricţie împotriva soţului ei Stephen Belafonte

Fosta Spice Girl „Mel B” a obţinut un ordin de restricţie împotriva soţului ei Stephen Belafonte
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 05.04.2017 17:22
Fosta membră a trupei Spice Girls Melanie Brown sau 'Mel B', cum este cunoscută de fani, a obţinut un ordin de restricţie împotriva soţului ei după ce a înaintat la tribunal documente în care pretinde că a suferit abuzuri fizice şi emoţionale o mare parte din cei zece ani de căsnicie, relatează Reuters.

Cântăreaţa britanică în vârstă de 41 de ani susţine că soţul ei, producătorul de televiziune Stephen Belafonte, a bătut-o şi i-a distrus respectul de sine, ameninţând să furnizeze media o înregistrare cu conţinut sexual dacă îl părăseşte, potrivit documentelor depuse la Tribunalul superior din Los Angeles pentru susţinerea solicitării ei de obţinere a unui ordin de restricţie.

Cererea a fost aprobată luni şi o audiere a fost programată pentru 24 aprilie.

Reprezentanţii lui Melanie Brown nu au răspuns până acum solicitărilor de comentarii din partea Reuters, iar agenţia nu l-a putut contacta nici pe Belafonte sau pe avocaţii săi.

Brown, cunoscută ca "Scary Spice" în trupa Spice Girls din anii '90, a înaintat divorţul luna trecută la Los Angeles, invocând divergenţe ireconciliabile.

Cei doi s-au căsătorit în 2007 şi au o fiică de cinci ani. Mel B mai are doi copii din relaţii anterioare.

Belafonte a declarat luni pentru site-ul TMZ că este şocat de aceste acuzaţii. "Cred că cineva încearcă să-mi facă o înscenare pentru a mă face să arăt ca tipul cel rău", a spus el.

În documentele înainte tribunalului, Brown a prezentat în detaliu incidente din 2007, când ea pretinde că Belafonte a trântit-o la pământ şi a început s-o strângă de gât în noaptea în care a participat la finala emisiunii "Dancing with the Stars".

În 2012 cântăreaţa pretinde că s-ar fi petrecut un alt incident în care Belafonte a lovit-o în faţă şi i-a provocat o rană la buză chiar înainte de a înregistra cu cântăreţul R&B Usher o parte a showului "The X Factor".

Cântăreaţa a furnizat instanţei şi fotografii, printre care şi câteva de la apariţia sa la "The X Factor", în care prezenta vânătăi pe faţă şi pe mâini.

Melanie Brown a precizat în documentele depuse că a încercat de mai multe ori să-l părăsească pe Belafonte, dar că a ameninţat-o cu violenţa şi că-i va distruge viaţa şi cariera şi că-i va lua copiii.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI