​Actorii de la „Eugene Ionesco” vă dau întâlnire la teatru

​Actorii de la „Eugene Ionesco” vă dau întâlnire la teatru
Sursa: apropomagazin.md Foto: facebook.com/TeatrulNationalEugeneIonesco 05.04.2017 09:55
Teatrul Naţional Eugene Ionesco anunţă pentru data de 5 aprilie, comedia „Căsătoria”, pentru data de 6 aprilie, monospectacolul „Ultima noapte la Madrid”, pentru data de 8 aprilie, comedia „Chiriţa în provincie”, iar pentru 9 aprilie, spectacolul „Iubirea la proşti”. Toate spectacolele se joacă la ora 18:30.

„Ultima noapte la Madrid” e un monospectacol cu Ala Menşicov, de Brian McAvera în regia lui Vitalie Drucec. Pe parcursul a 90 de minute spectatorii vor putea urmări viaţa interioară a ultimii soţii a lui Pablo Picasso, un spectacol viu şi plin de un amalgam de emoţii, de la tristeţe la bucurie.

Spectacolul „Căsătoria” de N. Gogol în regia lui S. Sambriş este întâmplare incredibilă în două acte. O căsătorie anunţată, o fată de măritat şi mai mulţi pretendenţi care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situaţia este o peţitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viaţa fetelor în momentul măritişului. Încercarea de a-şi găsi „alesul” potrivit naşte disperarea – iată o problemă a fetelor din toate timpurile şi toate locurile.

Citiţi mai mult pe apropomagazin.md

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI