Faptul că Jennifer Aniston nu şi-a urmat soţul la petrecere a provocat noi zvonuri privind o posibilă ruptură între cei doi. Potrivit acestora, Justin Theroux are nevoie de spaţiu pentru a depăşi faptul că soţia sa şi Brad Pitt sunt din ce în ce mai apropiaţi.

După moartea mamei actriţei în mai anul trecut, Jennifer şi Brad au reluat contactul. "Soţul a încercat să o ajute, dar Brad o înţelege ca nimeni altul", a declarat o sursă portalului In Touch. "Jen are nevoie de Brad", a spus sursa.

Actorul cunoaşte ca nimeni altul relaţia dintre Jennifer şi mama ei care s-a deteriorat în 1996 după ce aceasta a dezvăluit într-un program de televiziune intimităţi din viaţa fiicei sale. În acea vreme Brad Pitt era căsătorit cu Jen şi a trăit personal acele momente tensionate dintre mamă şi fiică. "Jen a crezut că a depăşit acele momente graţie psihoterapiei, dar gândurile o frământă din nou", a explicat o sursă apropiată actriţei, care a subliniat că Jen a recurs la Brad în căutare de sprijin şi de sfaturi.

Cei doi actori şi-au reluat relaţia, după anunţul divorţului lui Brad de Angelina Jolie, femeia pe care multă lume o consideră responsabilă de ruptura dintre Pitt şi Aniston. "Brad ştie foarte bine relaţia complicată pe care a avut-o Jen şi mama ei, Nancy. Este preocupat de faptul că o afectează atât de mult moartea mamei sale", a spus sursa. Nancy a murit în mai anul trecut la 79 de ani după o boală lungă şi grea.

Actriţa a fost cea care a anunţat decesul într-un scurt comunicat. "Cu tristeţe vă anunţăm, eu şi fratele meu John, moartea mamei noastre, Nancy Dow. A murit liniştită înconjurată de familie şi prieteni". Relaţia dintre Jennifer Aniston şi mama ei nu a fost niciodată bună, totuşi numeroase medii asigură că actriţa şi-a vizitat mama înainte de moarte, după nu o mai văzuse de cinci ani, pentru a-şi lua adio de la ea.