Soţul lui Jennifer Aniston, tot mai deranjat de relaţia soţiei sale cu Brad Pitt

Soţul lui Jennifer Aniston, tot mai deranjat de relaţia soţiei sale cu Brad Pitt
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa.com 04.04.2017 16:02
Pe măsură ce trece timpul, lui Justin Theroux îi este tot mai greu să ignore zvonurile care circulă despre apropierea dintre soţia sa, Jennifer Aniston şi fostul ei soţ Brad Pitt. După anunţul divorţului actorului de Angelina Jolie, numeroase mass-media prognozau o reîntâlnire între Aniston şi Pitt. La care se adaugă şi zvonurile privind o posibilă criză de cuplu, fapt ce l-a adus la capătul răbdării pe Justin Theroux, relatează online ziarul ABC.

Pentru a uita de griji şi a scăpa de presiunea în care trăieşte, soţul lui Jennifer Aniston a fost în acest weekend la o petrecere organizată de Beboe, o cunoscută firmă de canabis. Marihuana a fost legalizată în noiembrie 2016 în California, ceea ce i-a permis lui Theroux să consume fără să fie nevoit să se ascundă. Actorul a fost văzut, fără soţie, în compania unui grup de prieteni, potrivit ziarului american Mail Online. La eveniment au asistat mai multe celebrităţi precum Orlando Bloom, Malin Akerman, sau Benji Madden.

Faptul că Jennifer Aniston nu şi-a urmat soţul la petrecere a provocat noi zvonuri privind o posibilă ruptură între cei doi. Potrivit acestora, Justin Theroux are nevoie de spaţiu pentru a depăşi faptul că soţia sa şi Brad Pitt sunt din ce în ce mai apropiaţi.

După moartea mamei actriţei în mai anul trecut, Jennifer şi Brad au reluat contactul. "Soţul a încercat să o ajute, dar Brad o înţelege ca nimeni altul", a declarat o sursă portalului In Touch. "Jen are nevoie de Brad", a spus sursa.

Actorul cunoaşte ca nimeni altul relaţia dintre Jennifer şi mama ei care s-a deteriorat în 1996 după ce aceasta a dezvăluit într-un program de televiziune intimităţi din viaţa fiicei sale. În acea vreme Brad Pitt era căsătorit cu Jen şi a trăit personal acele momente tensionate dintre mamă şi fiică. "Jen a crezut că a depăşit acele momente graţie psihoterapiei, dar gândurile o frământă din nou", a explicat o sursă apropiată actriţei, care a subliniat că Jen a recurs la Brad în căutare de sprijin şi de sfaturi.

Cei doi actori şi-au reluat relaţia, după anunţul divorţului lui Brad de Angelina Jolie, femeia pe care multă lume o consideră responsabilă de ruptura dintre Pitt şi Aniston. "Brad ştie foarte bine relaţia complicată pe care a avut-o Jen şi mama ei, Nancy. Este preocupat de faptul că o afectează atât de mult moartea mamei sale", a spus sursa. Nancy a murit în mai anul trecut la 79 de ani după o boală lungă şi grea.

Actriţa a fost cea care a anunţat decesul într-un scurt comunicat. "Cu tristeţe vă anunţăm, eu şi fratele meu John, moartea mamei noastre, Nancy Dow. A murit liniştită înconjurată de familie şi prieteni". Relaţia dintre Jennifer Aniston şi mama ei nu a fost niciodată bună, totuşi numeroase medii asigură că actriţa şi-a vizitat mama înainte de moarte, după nu o mai văzuse de cinci ani, pentru a-şi lua adio de la ea.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI