Shakira, un nou look pentru un nou clip, alături de rapperul francez Black M

Shakira, un nou look pentru un nou clip, alături de rapperul francez Black M
Sursa: www.agerpres.ro Foto: facebook.com/Blackmesrimesofficiel 04.04.2017 08:36
Shakira s-a metamorfozat pentru clipul melodiei "Comme moi", la care a colaborat alături de rapperul Black M. Piesa face parte din al doilea album al artistului francez, intitulat "Éternel insatisfait" şi lansat în octombrie 2016. În clipul dezvăluit abia după şase luni, cei doi artişti apar în ipostaze senzuale, relatează Huffington Post.

În luna februarie, Shakira a surprins pe toată lumea afişându-se cu un nou look pe reţelele de socializare. Cu păr (sau perucă) drept şi platinat, ea a anunţat colaborarea cu Black M şi turnarea iminentă a unui clip ce a apărut o lună mai târziu, la 31 martie.

La un an după ce a interpretat piesa "Try Everything"("Încearcă totul") pentru filmul animat ''Zootopia'' şi la trei ani de la lansarea ultimului său album de studio, al zecelea, ''Shakira'' (2014), cântăreaţa revine treptat în prim-planul scenei după ce a născut al doilea copil, în ianuarie 2015. În afară de Black M, frumoasa columbiană şi-a multiplicat în ultimele luni colaborările pentru un nou album pe care l-a anunţat în limba spaniolă.

S-a afişat alături de compatrioţii săi Carlos Vives, în iulie 2016, ("La bicicleta", 760 de milioane de vizualizări) şi Maluma, în noiembrie trecut (''Chantaje'', peste 730 de milioane de vizualizări). La 19 februarie, cantautorul american Prince Royce a prezentat noul său hit "Déja vu", de asemenea în colaborare cu Shakira.

"Comme moi" este al şaptelea clip de pe cel de-al doilea album al lui Black M, "Éternel Insatisfait", certificat cu disc de platină (100.000 de vânzări).

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI