Amber Heard şi-a confirmat relaţia cu miliardarul Elon Musk

Amber Heard şi-a confirmat relaţia cu miliardarul Elon Musk
Sursa: www.agerpres.ro Foto: Amber Heard / Instagram 24.04.2017 16:21
Amber Heard şi-a confirmat relaţia cu inventatorul şi miliardarul Elon Musk printr-o fotografie amuzantă, din timpul unei cine în Australia, postată pe Instagram, în care acesta poate fi văzut cu semne de ruj pe faţă, relatează Daily Mail.

Actriţa a atras atenţia asupra urmelor de ruj de pe obraz, postând alături de fotografie comentariul "Cheeky".

Imaginea pare să capteze un moment intim, în care Amber îşi ţine braţul pe umărul iubitului său de 45 de ani.

Actriţa a ales pentru această ocazie o rochie albă, accesorizată cu mai multe bijuterii, în timp ce magnatul — care a distribuit fanilor o poză similară — poartă un tricou simplu, de culoare neagră. 

Mai devreme în cursul aceleiaşi zile, cei doi au fost remarcaţi plimbându-se de mână în Currumbin Wildlife Sanctuary, în compania unora dintre cei şase fii ai lui Musk. Potrivit Forbes, magnatul, şeful de la Tesla Motor şi SpaceX, are o avere estimată la 14,9 miliarde de dolari.

Zvonurile despre o posibilă relaţie între cei doi au apărut prima dată vara trecută, după ce aceştia au fost văzuţi împreună în Londra şi Miami. 

Musk s-ar fi îndrăgostit de Amber, căsătorită până în acest an cu actorul Johnny Depp, după ce el şi actriţa au apărut în filmul "Machete Kills", din 2013, potrivit The Hollywood Reporter.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI