Personajele lui Johnson şi Statham din The Fate of the Furious vor avea propriul film

Personajele lui Johnson şi Statham din The Fate of the Furious vor avea propriul film
Sursa: jurnal.md Foto: ap.com 22.04.2017 19:15
Potrivit site-ului de ştiri cinematografice Deadline, Universal lucrează la un film de sine stătător pentru Jason Statham şi Dwayne Johnson, care au dovedit o chimie incontestabilă în "The Fate of the Furious" şi au captat atenţia în fiecare scenă în care au apărut împreună, stârnind chiar invidia starului filmului, Vin Diesel, relatează The Playlist.

Universal lucrează la un spinoff care se va concentra asupra personajelor lui Dwayne Johnson şi Jason Statham care au putut fi văzute cel mai recent în "The Fate of the Furious", declară surse citate de Deadline. Arhitecţii francizei "The Fast and the Furious" au declarat în trecut că ar dori să lărgească universul din film cu câteva derivate, iar acesta este unul dintre ele.

Proiectul este în faza de început, dar conceptul a fost deja discutat, sursele citate afirmând că scenariul va fi scris de Chris Morgan, scenaristul seriei care a atins un nou vârf de succes cu a opta parte.

Deşi cu siguranţă proiectul nu este unul care îi va fi pe placul lui Vin Diesel, o astfel de serie de sine stătătoare ar fi una care pare foarte indicată, scrie The Playlist, şi nu ar trebui să afecteze prea mult restul francizei.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI