Actorii Anatol Durbală şi Olesea Sveclă, despre venirea pe lume a fiicei lor

Actorii Anatol Durbală şi Olesea Sveclă, despre venirea pe lume a fiicei lor
Sursa: apropomagazin.md Foto: sergheibucico.com 15.04.2017 08:26
De două luni şi jumătate, viaţa actorilor Anatol Durbală şi Olesea Sveclă s-a schimbat la 180 de grade. După o nuntă superbă, la care a ‘plouat’ cu tradiţii şi cu muzică pentru toate gusturile, a urmat cel mai emoţionant moment pentru cei doi soţi: venirea pe lume a primului lor copil – Cassandra, căreia recent i-a apărut şi primul dinţişor.

În rol de tătic, Anatol Durbală se simte mult mai bine decât se aştepta. Cei mai cu experienţă au încercat să-l pregătească moral pentru ce urmează după naşterea unui copil: plânsete în miez de noapte şi nesomn. Dar în cazul lor, lucrurile nu stau nici pe departe aşa cum i le-au descris ceilalţi, ne-a dat asigurări fericitul tătic Anatol Durbală, actor, regizor şi prezentator al emisiunii „Ora de ras” de la Jurnal TV.

„Pentru mine, rolul de tătic e mai plăcut decât m-am aşteptat, poate şi pentru că fetiţa noastră nu e plângăcioasă. Am noroc că noaptea Olesea e cea care stă cu Cassandra, pentru că ea are un ‘argument’ pe care eu nu-l am: sânul! După ce papă, fata noastră se calmează pe loc. Doar acum, că-i ies dinţişorii, mai plânge uneori”, ne-a declarat actorul.

Spune că de când e tătic, viaţa i s-a schimbat. Acum nu are răbdare să ajungă cât mai repede acasă, unde-l aşteaptă fetele sale: Cassandra şi Olesea.

„Când plânge, fiica mea pune buza la prăşit, cum se spune pe la noi. Plânge convingător, cu lacrimi mari, dar ştie să şi râdă cu poftă. Nu ai cum să nu te ataşezi de ea. În orarul meu, Cassandra este în fruntea listei”, ni se confesează fericitul tătic.

Citiţi continuarea pe apropomagazin.md.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI