Garner şi Affleck au depus împreună actele pentru divorţ, iar data la care va fi finalizată procedura urmează să fie stabilită. La începutul lunii martie, presa americană susţinea că cei doi ar fi cerut anularea procedurii de divorţ.

Cuplul s-a despărţit în iunie 2015, după zece ani de căsnicie. Ben Affleck şi Jennifer Garner au rămas în relaţii amicale după despărţire şi s-au concentrat pe nevoile copiilor - Violet, 11 ani, Seraphina, 8 ani, şi Samuel, 5 ani.

Pentru o vreme, actorul a locuit în casa de oaspeţi aflată pe aceeaşi proprietate în care trăiau soţia şi copiii lui. Procedura de divorţ a fost stopată în iulie 2016, deoarece ambii părinţi doreau ”să se concentreze asupra binelui copiilor”, potrivit unei surse, care a dezvăluit pentru revista People faptul că actorul a revenit în domiciliul conjugal.

Ben Affleck a avut o relaţie cu actriţa Gwyneth Paltrow în perioada 1997-2000 şi a fost logodit timp de doi ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, în perioada 2000-2002.

Jennifer Garner a fost căsătorită cu Scott Foley, în perioada 2000-2004, şi a avut după aceea o relaţie de scurtă durată cu actorul Michael Vartan, colegul ei din distribuţia serialului de televiziune ”Alias”.