O statuie din bronz, reprezentând o fetiţă neînfricată, a fost amplasată în faţa taurului-simbol de pe Wall Street

O statuie din bronz, reprezentând o fetiţă neînfricată, a fost amplasată în faţa taurului-simbol de pe Wall Street
Sursa: www.news.ro Foto: Facebook 08.03.2017 20:34
O statuie din bronz, reprezentând o fetiţă care înfruntă cu privirea statuia-simbol „Charging Bull” de pe Wall Street, a fost amplasată în ajunul Zilei Internaţionale a Femeii pentru a promova femeile în posturile de conducere ale companiilor.

„Taurul de pe The Wall Street are companie”, scriu jurnaliştii de la CNN, care explică de ce o fetiţă curajoasă ţintuieşte cu privirea taurul de pe Wall Street. 

State Street Global Advisors a instalat o statuie cu o fetiţă care sfidează un taur care atacă, ţinând mâinile pe şolduri, cu bărbia ridicată, cu părul strâns. 

Statuia din bronz, intitulată „Fearless Girl”, a fost instalată în ajunul Zilei Internaţionale a Femeii. Lucrarea a fost creată pentru a atrage atenţia asupra unei iniţiative a managerului activelor de a creşte numărul de femei care fac parte din conducerea companiilor.

„Am vrut să scoatem în evidenţă puterea femeilor aflate la conducere. Şi i-am găsit un loc în care lumea afacerilor nu o poate ignora”, au spus cei de la State Street, companie care oferă diverse servicii financiare. 

Stauia „Fearless Girl” va rămâne pe Wall Street o săptămână.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI