VIDEO

VIDEO: Scena cu Tom Cruise care a avut nevoie de 64 de duble

VIDEO: Scena cu Tom Cruise care a avut nevoie de 64 de duble
Sursa: jurnal.md Foto: Gulliver/ Getty Images 31.03.2017 09:23
O scenă cu Tom Cruise din filmul ”Mumia/ The Mummy”, realizată în condiţii de imponderabilitate, ce descrie un accident de avion, a avut nevoie de 64 de duble pentru a fi realizată, informează site-ul revistei Variety citat de News.ro.

Secvenţa a necesitat două zile de filmări şi patru zboruri la mare altitudine, au dezvăluit producătorii filmului, miercuri, la CinemaCon.

Producătorii i-au oferit actorului Tom Cruise posibilitatea de a realiza acea filmare la sol, pe o scenă special amenajată, însă starul hollywoodian a insistat să filmeze scena în condiţii de imponderabilitate, considerând că este foarte important ca spectatorii să aibă parte de o experienţă cât mai realistă atunci când vor viziona pelicula.

Annabelle Wallis, partenera de afiş a starului american, a dezvăluit la CinemaCon că mulţi dintre cei 64 de membri ai echipei de filmare au întâmpinat probleme şi li s-a făcut rău în timpul filmării acelei scene.

Jake Johnson, interpretul personajului negativ din film, a spus că Tom Cruise i-a îndemnat pe ceilalţi actori din distribuţie să îşi realizeze singuri cascadoriile.

Aceasta nu a fost însă prima cascadorie periculoasă realizată de Tom Cruise. Pentru un film din seria ”Misiune: Imposibilă”, starul american s-a legat cu un ham de exteriorul unui avion şi a escaladat Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

Remake-ul filmului ”The Mummy”, regizat de Alex Kurtzman, va avea premiera pe marile ecrane din America de Nord pe 9 iunie 2017.

Tom Cruise, născut pe 3 iulie 1962, este actor, producător şi regizor american. După ce a interpretat câteva roluri secundare, a jucat primul rol principal important în drama cu accente comice ”Risky Business”, în 1983. A devenit celebru după rolul principal din ”Top Gun” (1986), care l-a transformat într-un star internaţional. De atunci, actorul american a jucat în multe filme de succes, precum ”Rain Man”, ”Născut pe 4 iulie/ Born on the Fourth of July”, ”Oameni de onoare/ A Few Good Men”, ”Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor”, ”Jerry Maguire” şi cele cinci lungmetraje din seria ”Misiune: Imposibilă”. A fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar şi de şapte ori la Globul de Aur - câştigând acest trofeu de trei ori.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI