Echipa Jurnal Trust Media vă aşteaptă la marea curăţenie! Campania Jurnal TVerde va avea loc mâine, de la ora 11:00, în sectorul Ciocana

Echipa Jurnal Trust Media vă aşteaptă la marea curăţenie! Campania Jurnal TVerde va avea loc mâine, de la ora 11:00, în sectorul Ciocana
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 31.03.2017 16:01
Ore numărate au rămas până la începutul marii salubrizări de primăvară, care se desfăşoară în cadrul campaniei Jurnal TVerde. Toţi doritorii de a participa la acţiune sunt aşteptaţi mâine, la ora 11:00, la intersecţia străzilor Mihail Sadoveanu şi Igor Vieru din sectorul Ciocana al capitalei.

Moderatorii evenimentului vor fi prezentatorii PopCorn Show şi Doamna Dora. Echipele nu vor concura însă între ele, ci vor avea un scop comun - cel de a lupta cu gunoiul.

Evenimentul se va desfăşura în intervalul de timp 11:00 şi 13:00. Reprezentanţii Jurnal Trust Media, împreună cu toţi cei care se vor alătura campaniei, vor instala 10 căsuţe pentru păsări şi 3 bănci. 

Pentru cei mai mici participanţi ai Jurnal TVerde va fi organizată o mare vânătoare de ouă de ciocolată. Copii vor fi divizaţi în 3 echipe, în funcţie de vârstă: 2-5 ani, 6-8 ani şi 9-12 ani.

Ouăle de ciocolată vor fi oferite de către partenerul Combinatul de panificaţie din Chişinău „Franzeluţa” SA.

Partenerul General al campaniei Jurnal TVerde - Compania iniţiativelor bune, BEMOL! 

Vă garantăm o doză mare de bună dispoziţie şi energie.

Campania Jurnal TVerde este la cea de-a opta ediţie. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI