VIDEO

A fost lansat un trailer pentru sezonul 7 din Game of Thrones

A fost lansat un trailer pentru sezonul 7 din Game of Thrones
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap.com 31.03.2017 09:41
Tensiunea creşte în rândul fanilor "Game of Thrones", odată cu lansarea, joi, a unui trailer pentru cel de-al şaptelea sezon al seriei, în care apar trei dintre personajele principale, informează AFP.

Clipul de 90 de secunde, intitulat "Long Walk", îi arată pe Cersei Lannister (Lena Headey), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) şi Jon Snow (Kit Harington), mergând hotărâţi, înainte de a se aşeza pe câte un tron.

Camera se concentrează apoi pe ochii celor trei actori, apoi revine la faţa lui Cersei, care suflă aerul rece din camera Tronului de Fier şi apoi imaginea sa dispare în cea a unui ochi de un albastru pătrunzător al unui Umblător Alb.

Trailerul dezvăluie foarte puţine despre noul sezon şi a pus deja pe jar fanii pe reţelele de socializare. De la lansarea sa în 2010, această saga medievalo-fantastică a canalului HBO a obţinut 38 de premii Emmy, mai mult decât orice alt program de ficţiune, şi se bucură de o audienţă estimată la 25 de milioane de persoane doar în Statele Unite.

Noul sezon, care va debuta la 16 iulie, rămâne înconjurat de mister, fiind dezvăluit doar că laureatul premiului Oscar, Jim Broadbent, s-a alăturat echipei, şi că starul pop britanic Ed Sheeran va fi "guest star".

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI