Mass-media britanice dau o atenţie deosebită intenţiilor lui Tome Cruise de a face din Vanessa cea de-a patra sa soţie, o idee care nu-i dă pace de la moartea mamei actorului, Mary Lee Pfeiffer, în februarie anul acesta, la vârsta de 80 de ani.

O sursă apropiată a protagonistului seriei "Mission Impossible" a povestit că actorul este subjugat de farmecele britanicei, care joacă rolul prinţesei Margaret în serialul "The Crown" dedicat reginei Elisabeta a II-a şi difuzat de Netflix, şi s-a ocupat ca aceasta sa aibă un rol important în partea a şasea a producţiei de televiziune.

Vanessa Kirby s-a născut la Wimbledon şi a studiat la Universitatea din Exeter. Ea şi-a început cariera ca actriţă de teatru şi apoi a obţinut roluri secundare în producţii pentru marele ecran, precum filmul "Jupiter Ascending" alături de Mila Kunis şi Channing Tatum.

Vanessa mai are încă doi fraţi, fiind cel de-al doilea copil al unei editoare de presă şi al unui chirurg. Ea a avut o relaţie de trei ani cu actorul Christian Cooke şi o legătură de doi ani cu Douglas Booth, însă din 2013 nu a mai fost implicată în nicio relaţie, potrivit ABC.