Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au reîntâlnit pentru prima oară după anunţul despre divorţ

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au reîntâlnit pentru prima oară după anunţul despre divorţ
Sursa: jurnal.md Foto: reuters.com 23.03.2017 13:13
La şase luni după anunţarea divorţului lor, relaţia dintre Brad Pitt (53 de ani) şi Angelina Jolie (41) începe să se amelioreze. Fostul cuplu vedetă de la Hollywood s-a reîntâlnit pentru prima oară de la mediatizatul şi controversatul divorţ, relatează online ziarul spaniol ABC.

Potrivit revistei People, cei doi actori se pare că au îngropat securea războiului după numeroasele divergenţe pe care le-au avut în ultimele luni. Apropierea dintre cei doi ar fi avut loc după ce un judecător însărcinat cu cazul a dispus ca documentele dosarului să nu fie făcute publice, la cererea lui Brad Pitt, pentru a evita să iasă la iveală detalii intime ale căsniciei lor, scrie agerpres.ro.

Din acel moment lucrurile au intrat pe un făgaş normal şi cei doi foşti soţi se simt mai confortabil, fără presiunea constantă a presei. De fapt, o sursă apropiată actorului asigură că Brad este mai fericit şi se simte "uşurat că situaţia nu mai este constant în obiectivul presei".

"A fost un moment dificil, dar amândoi au fost capabili să-l rezolve, deşi a mai rămas încă mult" de făcut, a precizat sursa revistei People. "Mereu a fost pozitiv despre cât de bună mamă este Angelina, iar scopul era de a rezolva totul de dragul copiilor şi pentru familie, iar acum conlucrează pentru a reuşi acest lucru", a precizat sursa.

Nu se ştie însă dacă pe lângă aceste motive se află şi faptul că le este dor unul de altul. După atâţia ani împreună şi fiind unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood, nu le este probabil uşor să uite dragostea pe care şi-au purtat-o unul altuia, notează ABC.

Atât Brad Pitt cât şi Angelina s-au concentrat asupra proiectelor personale pentru a încerca să uite totul. Angelina Jolie a pornit în turneu prin Europa ca emisar special al Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR), în timp ce Brad Pitt petrece peste 15 ore pe zi închis în studioul de artă al prietenului său Thomas Houseago din Los Ángeles pentru a uita de problemele divorţului.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI