Ben Affleck a dezvăluit că a urmat un tratament împotriva dependenţei de alcool

Ben Affleck a dezvăluit că a urmat un tratament împotriva dependenţei de alcool
Sursa: www.agerpres.ro Foto: zerofiltered.com 15.03.2017 14:55
Actorul şi regizorul american Ben Affleck a dezvăluit că a urmat un tratament împotriva dependenţei de alcool şi că acum vrea "să-şi trăiască viaţa la maximum" şi "în cel mai bun mod posibil", relatează EFE.

"Copiiii mei trebuie să ştie că nu trebuie să te simţi ruşinat să ceri ajutor atunci când ai nevoie", a scris actorul într-un mesaj postat pe contul său oficial de Facebook.

Affleck, care nu a precizat când a urmat tratamentul, a explicat că s-a mai confruntat în trecut cu problemele de alcool şi a subliniat că va fi probabil nevoit să o mai facă şi în viitor.

Nu este prima dată când Affleck are probleme cu dependenţa de alcool, având în vedere că în 2001 el s-a internat într-un centru de specialitate pentru a-şi trata această dependenţă.

"Sunt norocos că am parte de dragostea familiei şi a prietenilor mei", a spus Affleck subliniind în special sprijinul pe care l-a primit de la soţia şi mama copiilor săi, actriţa Jennifer Garner.

Cei doi actori s-au despărţit în 2015, după zece ani de căsătorie, deşi, potrivit unor informaţii recente ale revistei People, ei merg pe calea unei posibile împăcări.

Câştigător al unui Oscar pentru cel mai film cu 'Argo' (2012) şi al unei statuete pentru cel mai bun scenariu pentru 'Good Will Hunting' (1997), Affleck va intra din nou în pielea personajului Batman pentru filmul cu supereori 'Justice League', care va fi lansat pe ecrane în noiembrie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI