Angelina Jolie şi Brad Pitt vând prima lor producţie de ulei de măsline de pe domeniul Castelului Miraval

Angelina Jolie şi Brad Pitt vând prima lor producţie de ulei de măsline de pe domeniul Castelului Miraval
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap 14.03.2017 18:38
Castelul Miraval, proprietatea din sudul Franţei a lui Brad Pitt şi Angelina Jolie, nu a fost vândut după divorţul celor doi şi chiar a realizat prima sa recoltă de ulei de măsline, a anunţat producătorul de vin asociat domeniului, citat de AFP.

Această proprietate unde cele două staruri hollywoodiene s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă în 2014, comercializează un rosé din Cotes de Provence, foarte preţuit în SUA. De asemenea, pe domeniu se află foarte mulţi măslini cultivaţi în terase.

"Există peste 12 hectare şi acum, că au atins vârsta de 12 ani, a ieşit un ulei extravirgin 100% bio", a declarat pentru AFP producătorul Charles Perrin.

Producţia rămâne una confidenţială, la vânzare fiind scoase în această lună 10.000 de sticle de 0,5 litri.

Uleiul poate fi cumpărat la preţul de 29 de euro jumătatea de litru, potrivit AFP.

Deşi cuplul este în divorţ din septembrie 2016, "zvonurile de vânzare ale domeniului sunt false", dă asigurări Charles Perrin.

"Este o investiţie pentru familia şi copiii lor. Ne-au reconfirmat acest lucru şi iau parte la tot ce are legătură cu domeniul. Avem proiecte pe termen lung şi tocmai am scos ultimul rosé pe care scrie 'îmbuteliat de Pitt, Jolie şi Perrin'", a precizat el.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI