''Să petrecem în deşert'', a scris Lady Gaga pe Instagram, postând noul poster al festivalului, unde este de aşteptat să dezvăluie puţin din ceea ce va conţine viitorul său turneu mondial, 'Joanne World Tour".

Festivalul de muzică Coachella va avea loc în apropiere de oraşul Indio, situat la două ore est de Los Angeles. Aproximativ 200.000 de oameni merg acolo la fiecare ediţie.

Beyoncé trebuia să cânte în serile de sâmbătă, însă organizatorii au anunţat săptămâna trecută că, în urma recomandării medicilor, ea a fost forţată să-şi anuleze concertele. Cântăreaţa a anunţat la 1 februarie că este însărcinată cu gemeni cu soţul ei, rapperul Jay Z. Ea a apărut două săptămâni mai târziu, pentru prima dată de la acest anunţ, la ceremonia de decernare a premiilor Grammy, afişând o sarcina evidentă.

Beyoncé nu a cântat niciodată solo la Coachella, ci doar alături de sora ei, Solange, în 2014. De asemenea, a avut o apariţie surpriză alături de soţul ei în 2010. Festivalul ar fi ocazionat singurul său concert din acest an. Preţul de revânzare a biletelor pentru acest eveniment, care fuseseră epuizate, s-au prăbuşit imediat după anularea prezenţei artistei.

Lady Gaga a oferit o performanţă uluitoare la începutul lunii februarie în timpul finalei Super Bowl, evenimentul sportiv cel mai urmărit la televizor în Statele Unite ale Americii. O săptămână mai târziu, ea a inflamat literalmente premiile Grammy cântând alături de Metallica. A doua zi după Super Bowl, Lady Gaga a anunţat lansarea unui turneu mondial la 1 august la Vancouver, Canada.

O interpretă feminină nu a mai fost cap de afiş la Coachella, de la islandeză Bjork în 2007, aminteşte AFP.