Madonna a confirmat adopţia unor gemene din Malawi şi a publicat o fotografie a acestora pe Instagram

Madonna a confirmat adopţia unor gemene din Malawi şi a publicat o fotografie a acestora pe Instagram
Sursa: jurnal.md Foto: Instagram/ Madonna 09.02.2017 11:15
Cântăreaţa Madonna a publicat miercuri pe Instagram o fotografie în care apare alături de două fetiţe din Malawi, surori gemene, pe care artista le-a adoptat din Malawi. Vedeta pop a confirmat într-un mesaj care însoţeşte acea imagine că procesul de adopţie a fost finalizat şi s-a declarat încântată de faptul că fetiţele vor putea să crească în familia ei, informează BBC.

”Pot să vă confirm în mod oficial finalizarea procesului de adopţie a unor fetiţe gemene din Malawi şi sunt copleşită de bucurie că ele fac parte de acum înainte din familia mea”, a scris Madonna în acel mesaj, scrie news.ro.

”Sunt profund recunoscătoare tuturor acelora din Malawi care au făcut ca acest lucru să devină posibil”, a adăugat celebra cântăreaţă.

Vedeta pop a lansat cu această ocazie şi un apel la adresa presei, căreia i-a cerut să respecte intimitatea familiei sale ”în această perioadă de tranziţie”.

Madonna a primit permisiunea instanţei din Malawi de a le adopta pe cele două surori în cursul zilei de marţi.

În urmă cu două săptămâni, Madonna a negat informaţiile apărute în presa americană potrivit cărora artista a depus actele prin care solicita instanţei din Malawi să îi acorde permisiunea de a adopta alţi doi copii, în timpul unei vizite pe care o efectuează în această ţară. Madonna a adoptat deja doi copii din Malawi - David, adoptat în 2006, şi Mercy, adoptată în 2009.

Însă mai multe documente depuse la Tribunalul Superior din Malawi, publicate miercuri, au dezvăluit faptul că Madonna a solicitat instanţei supreme din acest stat african permisiunea de a le adopta pe cele două surori, Esther şi Stella, în vârstă de patru ani, dintr-un orfelinat local, după ce a aflat povestea tristă a vieţii acestora, în timpul unor activităţi desfăşurate în cadrul fundaţiei sale de caritate.

Mama gemenelor a murit la scurt timp după naştere, iar tatăl fetiţelor s-a recăsătorit. În acest fel, Esther şi Stella au rămas iniţial în grija bunicilor lor, care au fost copleşiţi de faptul că au fost nevoiţi să le crească, alături de ceilalţi fraţi ai surorilor.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI