Angelina Jolie, primele declaraţii publice după divorţ: „Vom rămâne întotdeauna o familie”

Angelina Jolie, primele declaraţii publice după divorţ: „Vom rămâne întotdeauna o familie”
Sursa: jurnal.md Foto: http://dailyheadlines.net 20.02.2017 11:29
Angelina Jolie a vorbit pentru prima dată presei despre divorţul de actorul Brad Pitt. Într-un interviu pentru BBC News, actriţa de 42 de ani a spus că a trecut printr-o perioadă foarte dificilă şi că acum toată atenţia lui este îndreptată spre copiii lui. Vedeta a adăugat că ea, Brad Pitt şi cei şase copii ai lor vor rămâne întotdeauna o familie, notează digi24.ro.

Vedeta a apărut pentru prima dată în public după anunţul că ea şi Brad Pitt divorţează. 

„A fost foarte dificil. Foarte multe persoane ajung în această situaţie. Toată familia mea a trecut printr-o perioadă foarte dificilă. Acum mă concentrez pe copiii mei, copiii noştri. Suntem şi vom fi mereu o familie, aşa gestionez această situaţie. Sper că vom găsi o metodă pentru a ieşi din această situaţie mai puternici şi mai apropiaţi”, a spus actriţa. 

Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost un cuplu încă din 2004, dar s-au căsătorit în 2014. Au împreună şase copii. 

Vedeta a acordat primul interviu după începerea procedurilor de divorţ de Brad Pitt în contextul lansării unui documentar pe care l-a regizat despre genocidul din Cambodgia.  Documentarul „Mai întâi mi-au ucis tatăl” are la bază romanul omonim, semnat de Loung Ung. Aceasta avea cinci ani când ea şi familia ei au fost obligaţi să îşi părăsească locuinţa din capitala Phnom Penh de regimul Khmen Rouge. Se estimează că circa două milioane din populaţia ţării fie a fost ucisă de regim, fie a murit de foame sau epuizare.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI