Ediţia din 2017 a premiilor Oscar este cea de-a 89-a din istorie, urmând să aibă loc în data de 26 februarie. Ştim deja ce filme sunt nominalizate pentru premiile Oscar, iar acum e important să aflăm şi cine sunt prezentatorii ediţiei de anul acesta. Aceştia sunt câştigători ai unor statuete de aur în trecut.

Leonardo DiCaprio este primul nume dintre cele patru ce vor prezenta ediţia premiilor Oscar 2017. Acesta a câştigat anul trecut o statuetă pentru rolul din „The Revenant”. În trecut, acesta a fost nominalizat pentru alte performanţe, din filmele „The Wolf of Wall Street” (2013), „Blood Diamond” (2006), „The Aviator (2004) şi „What’s Eating Gilbert Grape” (1993).

Brie Larson va fi prezentă pe scena celei de-a 89-a ediţii a premiilor Oscar, după ce a câştigat un premiu cu rolul din „Room”. Aceasta mai este cunoscută pentru roluri precum cel din „Trainwreck” (2015), sau „Short Term 12” (2013). Între peliculele în care aceasta urmează să apară se regăsesc „Captain Marvel” şi „The Glass Castele”

Mark Rylance este al treilea nume ce a câştigat un Oscar pentru rolul din „Bridge of Spies”. Acesta a mai apărut în filme precum „The BFG” şi urmează să apară şi în „Dunkirk” şi „Ready Player One”.

Alicia Vikander este ultima dintre cei patru prezentatori ai premiilor Oscar 2017, aceasta fiind câştigătoarea unei statuete pentru rolul din „The Danish Girl”. Între peliculele recente în care aceasta a apărut se numără „The Light between Oceans” (2016) şi „Ex Machina” (2015).