Governors Ball 2017: Nominalizaţii la Oscar vor fi răsfăţaţi cu 400 de pizza şi 7.000 de statuete din ciocolată

Governors Ball 2017: Nominalizaţii la Oscar vor fi răsfăţaţi cu 400 de pizza şi 7.000 de statuete din ciocolată
Sursa: www.agerpres.ro Foto: reuters.com 17.02.2017 17:23
Governors Ball, petrecerea oficială după Oscar organizată anul acesta pentru 1.500 de invitaţi, inclusiv nominalizaţii la premiile Academiei americane de Film, va include în meniul său 400 de pizza artizanale, zece kilograme de caviar şi 7.000 de figurine din ciocolată reprezentând-ul pe "unchiul Oscar", relatează EFE.

Este anunţul făcut de Cheryl Cecchetto, producătoarea evenimentului care a precizat că sala Ray Dolby Ballroom, adiacentă Teatrului Dolby unde se va desfăşura gala Oscarurilor, va fi supusă "unei transformări magice" şi unde culoarea roşie va fi noua tendinţă. Jeffrey Kurland, însărcinat cu design-ul producţiei a promis că sala "va trece de la mare plină de tonuri roşii la un ocean cu sclipiri aurii". Tonurile aurii au fost adăugate pentru a celebra aurul Oscarului, a pus el.

Popularul chef austriac Wolfgang Puck se va ocupa de meniul petrecerii, aşa cum a făcut în ultimii 23 de ani. "Cred că în astfel de ocazii nimeni nu ezită să deschidă gura pentru puţin caviar, sau, în funcţie de pofta de mâncare, pentru ceva mai consistent ca paste, sau anghinare umplute cu trufe negre", a spus el.

Meniul petrecerii de anul acesta include o serie de aperitive care merg de la clasicele mini-hamburger din vită Kobe cu brânză cheddar, până la triunghiurile de tartar din ton picant şi creveţi cu mango, guacamole şi sos alioli, precum şi o gamă variată de sushi, fructe de mare şi poke (salată de peşte crud).

Cei care preferă preparatele calde vor avea la dispoziţie cartofi la cuptor cu caviar, plăcintă din pui cu trufe negre, costiţe din vacă wagyu, sau preparate vegetariene precum varză de Bruxelles cu piure din seminţe, salată de ţelină cu iaurt, sorg şi morcovi şi o gamă variat de deserturi: îngheţată, şerbet, gofre (waffle) şi souffle de zmeură.

În total 300 de bucătari se vor ocupa de meniul petrecerii. Ei vor pregăti, de asemenea, 6.500 de pâini-statuetă cu somon fume, 160 kilograme de ton, 7.500 creveţi, 250 de languste, 2.400 de covrigei, 170 kilograme scoici şi 1.300 de stridii, printre alte specialităţi. La felul trei va exista un sector special dedicat ciocolatei, cu biscuiţi, bezele şi negrese (brownies).

Vinurile care vor scălda bucatele vor proveni din pivniţele cineastului Francis Ford Coppola, care va pune la dispoziţia Academiei sortimente create special pentru acest eveniment precum sticlele cu eticheta 'Director's Cut', un Cinema Premiere din 2013, Cabernet Sauvignon, Zinfandel, Merlot şi Petite Sirah şi un Chardonnay Russian River.

Cea de-a 89-a ediţie a premiilor Oscar va avea loc la 26 februarie la Teatrul Dolby din Hollywood şi va fi transmisă în direct de peste 225 de ţări şi teritorii.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI