Actorul are un rol secundar în spin-off-ul în care joacă, între altele, Sandra Bullock, Cate Blanchett şi Anne Hathaway. 

Campania a fost demarată după ce Matt Damon a făcut mai multe comentarii considerate nepotrivite despre scandalul hărţuirilor sexuale de la Hollywood. Damon a declarat pentru ABC că este „minunat că femeile îşi spun poveştile şi este absolut necesar”, însă există un „spectru” privind comportamentul neadecvat: „Este o diferenţă în a bate pe cineva uşor pe fund şi a viola sau molesta un copil, nu?”.

Născut pe 8 octombrie 1970, Matthew Paige Damon este actor, producător de film şi scenarist american, cunoscut sub numele Matt Damon. În 1998, a câştigat un premiu Oscar şi un Glob de Aur, alături de Ben Affleck, pentru cel mai bun scenariu original, pentru filmul „Good Will Hunting”. Pentru aceeaşi peliculă, a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-un rol principal. În 2016, a câştigat un Glob de Aur la categoria „cel mai bun actor”, pentru interpretarea din „Marţianul/ The Martian”.