"Head Over Heels", după numele uneia dintre melodiile formaţiei, lansat în anii 1940 de Go-Go's, din mişcarea punk la Los Angeles. 

Go-Go's este singurul grup format integral din femei. Ele şi-au scris propriile cântece şi au ajuns pe primul loc în clasamentele de vânzări de discuri cu primul lor album "Beauty and the Beat", în 1982.

Povestea comediei muzicale este bazată pe romanul "Arcadia" al scriitorului şi poetului englez Philip Sidney (1554-1586), care evocă istoria unui aristocrat care încearcă să scape de o profeţie. 

Spectacolul va fi pus în scenă de Michael Mayer, recompensat cu un premiu Tony pentru comedia muzicală "Spring Awakening", în 2007.

Mai multe reprezentaţii sunt programate din 24 aprilie până pe 20 mai la Curran, teatrul din San Francisco care găzduieşte regulat comedii muzicale. Data premierei de pe Broadway nu a fost anunţată, dar va avea loc tot în 2018. 

"Dacă ne-ar fi spus cineva în urmă cu 30 de ani că melodile noastre vor fi într-o comedie muzicală i-am fi răspuns: "Sigur, şi ea va fi pe Broadway!" Niciuna dintre noi nu ar fi crezut", au comentat artistele de la Go-Go's pe site-ul Teatrului Curran. "Ce idee nebunească!", a continuat grupul.

Comedia muzicală a fost creată în 2014 şi jucată în 2015 la Oregon Shakespeare Festival.

Gwyneth Paltrow, care a cântat de mai multe ori în public şi în filme, a căutat să pună la punct proiectul timp de un an. 

The Go-Go's a fost una dintre cele mai de succes formaţii de femei de pe scena rock dominată de bărbaţi. Au apărut la  Los Angeles î anii 1970. Lidera trupei Go-Go's, Belinda Carlisle a continuat o carieră solo de succes cu hit-uri precum "Mad About You" şi "Heaven Is a Place on Earth".