Poza în care cei doi apar alături de cunoscutul actor Mario Moreno 'Cantinflas', face parte dintr-un lot de 145 de fotografii dedicate unor evenimente istorice sau personaje internaţionale, organizată în premieră de casa de licitaţii Morton.Din acest lot se remarcă fotografia actriţei Elizabeth Taylor făcută în ziua nunţii sale cu Michael Todd la Acapulco în care apare şi cunoscutul actor mexican de comedie. Michael Todd, producător de film, a fost al treilea dintre cei şapte soţi ai actriţei şi care a murit la un după căsătorie, într-un accident de avion.

Potrivit declaraţiilor lui Liz Taylor, "Todd, bijuteriile şi Richard Burton au fost marea dragoste a vieţii sale", aminteşte casa de licitaţie într-un comunicat. Printre fotografiile scoase la licitaţie se numără şi mai multe portrete ale prinţesei Diana de Wales, înainte de tragicul său accident de maşină. Alte poze au un caracter social, precum instantaneele cu credincioşii aşteptându-l pe Papa Ioan Paul al II-lea, la prima sa vizită în Mexic din 1979, făcute de fotograful Pedro Valtierra.

Sunt scoase la licitaţie şi poze ale unor profesionişti, precum cele realizate de Gabriel Figueroa, regizor de imagine al cinematografiei de aur mexicane, sau ale unor fotografi de renume internaţional ca Vida Yovanovich, Adam Wiseman sau Enrique Bostelmann.