Pentru o perioadă de timp a fost consultant pentru Singapore Airlines şi a ajuns la această concluzie. De aceea, încearcă să ajungă cât de devreme poate la aeroport pentru a avea timp să mănânce ceva de la restaurantele de acolo. Preferatele sale sunt cele italieneşti sau propriul său local din aeroportul din Londra.
 
O nouă opinie legată de mâncarea din aeroport a apărut zilele acestea şi nici ea nu este prea optimistă. Potrivit lui Fritz Gross, care este director de excelenţă culinară pentru LSG Sky Chefs Asia Pacific, secretul unei mese cât de cât reuşite în avion este să comandăm ori orez prăjit ori mâncăruri gătite, atunci când este posibil. Aceste două feluri au toate şansele să îşi păstreze aromele în ciuda dificultăţilor apărute din cauza condiţiilor. El a spus pentru CNN că aceste două feluri, ori de câte ori ar fi încălzite şi reîncălzite vor rămâne la fel, atât în privinţa gustului, cât şi a consistenţei. Carnea de orice fel ar trebui evitată din cauza problemelor de siguranţă alimentară.