Ed Sheeran este în curs de recuperare după accidentul de bicicletă

Ed Sheeran este în curs de recuperare după accidentul de bicicletă
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap 04.11.2017 16:36
Ed Sheeran a declarat că este în curs de recuperare după accidentul de bicicletă de luna trecută de la Londra în urma căruia s-a rănit la încheietura mâinii şi la cot şi în urma căruia a fost silit să anuleze un turneu în Asia, informează sâmbătă DPA.

"Nu sunt încă pe deplin recuperat dar voi ajunge şi acolo", a declarat cântăreţul britanic de 26 de ani care a trebuit să poarte ghips în această perioadă.

"Faptul că mi-am rupt mâna mi-a permis într-un fel să mă relaxez puţin, dar sunt gata să mă întorc la muncă", a declarat Sheeran pentru DPA.

Ed Sheeran, care în prezent se află pe locul al doilea în topul single-urilor de pe iTunes, cu balada sa "Perfect", a plecat în turneu pentru a-şi promova ultimul album, "Divide", pe care se află mai multe hituri.

"Nu vreau să reduc ritmul", a spus cântăreţul despre lunile pline pe care le-a avut de la lansarea noului album, în martie. El avea programat joi un concert la Jakarta.

Ed Sheeran, cunoscut pentru activităţile lui riscante, precum bungee jumping, spune că accidentul nu l-a lăsat cu dorinţa de a fi mai prudent. "Nu îmi trăiesc viaţa într-o bulă. Încerc să-mi trăiesc viaţa aşa cum trebuie", a mai spus el.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI