Prinţul Harry a mărturisit că s-a îndrăgostit de actriţa americană Meghan Markle „la prima vedere”, el fiind „suprins de frumuseţea actriţei”. Prinţul a dezvăluit de asemenea că nu auzise de ea înainte să o cunoască.

Actriţa americană, în vârstă de 36 de ani, emoţionată şi puţin nervoasă, le-a arătat ziariştilor inelul de logodnă cu diamante. Actriţa a spus de asemenea că Harry a realizat designul inelului, el fiind din aur galben şi cu trei diamante. Două dintre diamante au aparţinut prinţesei Diana.

Cei doi tineri au apărut radioşi, la miezul zilei în grădinile palatului Kensington, pentru o şedinţă foto, iar la scurt timp s-a făcut public un interviu înregistrat cu cei doi.

Actriţa a povestit că l-a cunoscut pe Harry, în iulie 2016, prin intermediul unor prieteni comuni care le-au stabilit o întâlnire pe nevăzute.

Întrebată ce părere are de prinţesa Diana, Meghan a declarat: „Totul despre familia lui Harry e foarte important pentru mine. Pe prinţesa Diana simt că am ajuns să o cunosc prin intermediul celor care i-au fost apropiaţi”.

Prinţul Harry a declarat că dacă prinţesa Diana ar fi cunoscut-o pe Meghan „ar fi fost foarte încântată pentru el şi probabil ar fi fost cele mai bune prietene.”

Meghan Markle va fi a doua americancă divorţată care îşi va face intrarea în familia regală după Wallis Simpson, pentru care regele Edward al VIII-lea a trebuit să abdice în 1936. 

Regina Elisabeta a II-a şi soţul ei, prinţul consort Philip, au salutat vestea luni dimineaţă.

„Regina şi ducele de Edinburgh sunt încântaţi de noul cuplu şi le urează să fie fericiţi”, se menţionează într-un comunicat al Casei regale britanice.