Actorul care joacă rolul dr. Andrew DeLuca în serialul de pe ABC a anunţat duminică pe Instagram că a cerut-o în căsătorie pe machieuza Nichole Gustafson.

"Ea a spus da...", a scris el sub o fotografie în care o sărută pe viitoarea lui soţie. "Sunt cu adevărat un tip norocos şi nu aş vrea să parcurg acest drum nebunesc al vieţii împreună cu altcineva. Te iubesc. Îţi mulţumesc", a adăugat el.

Nichole Gustafson a postat şi ea această fotografie pe propriul cont, împreună cu o imagine în care apare inelul de logodnă cu diamant.

"Ieri (sâmbătă — n.r.) prietenul meu cel mai bun mi-a cerut să mă mărit cu el în cel mai romantic mod posibil", a scris ea duminică pe contul ei de Instagram. "Suntem încântaţi. Nu aş vrea să-mi trăiesc viaţa cu nimeni altcineva", a adăugat ea în postare.

"Te iubesc şi abia aştept să fiu soţia ta. Acest bărbat mi-a arătat ce este dragostea adevărată. Este un vis devenit realitate, ciupiţi-mă", a mai scris Nichole Gustafson.

Giacomo Gianniotti a devenit o apariţie regulată în al 12-lea sezon al serialului "Grey's Anatomy". El a mai jucat rolul lordului Julien în serialul "Reign" şi pe cel al lui Leslie Garland din drama de pe CBC "Murdoch Mysteries".