Vârsta nu este un impediment pentru a avea copii, notează ziarul spaniol, referindu-se la Rowan Atkinson, care la 62 de ani va deveni tată pentru a treia oară. Noua soţie a celui care dă viaţă lui Mr. Bean este Louise Ford, actriţa care o interpretează pe Kate Middleton în serialul The Windsors , o parodie familiei regale britanice.

Relaţia dintre cei doi a început în 2012 în timpul unei piese de teatru în care jucau amândoi. Pe vremea aceea, Rowan era căsătorit cu soţia sa de-o viaţă, Sunestra Sastry. Însă la 24 d ani după ce a spus "da", actorul de comedie a decis să înceapă o nouă viaţă alături de noua sa iubită, cu 29 de ani mai tânără ca el.

Duminica trecută actriţa a fost fotografiată în timp ce făcea cumpărături într-un cartier din nordul Londrei unde locuieşte. Burtica sa proeminentă arată că bebeluşul nu se va lăsa prea mult aşteptat.

Rowan Atkinson are deja doi copii: Ben, un tânăr militar de 23 de ani, şi Lily, o balerină de burlesque de 21 de ani. Ambii s-au născut din căsătoria cu prima lui soţie, la care au participat şi ducii de Cambridge şi prietenul său, prinţul Charles.

Potrivit ziarului Daily Mail, relaţia actorului cu copiii săi nu este dintre cele mai bune, astfel încât fiica sa Lily a renunţat la numele de Atkinson, adoptând numele mamei, Lily Sastry. "Divorţul a fost foarte greu pentru întreaga familie", a declarat o ziarului sursă apropiată actorului.