Teatrul Old Vic şi-a cerut public scuze pentru că „a eşuat în a crea un mediu de lucru şi o cultură în care oamenii să se simtă liberi să vorbească” despre aceste lucruri. Cele 20 de persoane care fac noi acuzaţii la adresa lui Kevin Spacey spun că s-au simţit în „incapacitatea de a face plângeri” la acea vreme împotriva actorului, întrucât acesta se afla într-o poziţie de putere.

Reprezentanţii Old Vic susţin că în jurul actorului se crease un „cult al personalităţii”, iar celebritatea lui Spacey şi funcţia sa în cadrul teatrului le-ar fi făcut pe victime să păstreze tăcerea.

Aproape toate acuzaţiile, cu excepţia a două, s-au petrecut înainte de 2009. Kevin Spacey este acuzat că ar fi abuzat şi hărţuit sexual tinerii actori ai teatrului. Un actor susţine că reprezentanţii teatrului Old Vic erau la curent cu practicile lui Spacey, dar au ales să ignore acest lucru.

Kevin Spacey este investigat inclusiv de poliţia britanică, pentru acuzaţiile care i se aduc din timpul în care conducea teatrul.