Cuplul a petrecut mai multe nopţi la Paris, în contextul în care legenda rockului se afla în Franţa pentru turneul "No Filter" alături de The Rolling Stones.

În fotografii, cei doi par relaxaţi şi fericiţi în timp ce se plimbă pe străzile Parisului.

Artistul este singur de când s-a despărţit de balerina Melanie Hamrick (31 de ani), mama celui de-al optulea şi cel mai mic copil al său, Deveraux, în vârstă de 10 luni.

"Mick are încă farmecul său legendar, însă chiar şi trupa sa a fost surprinsă să vadă o persoană atât de tânără şi de frumoasă ca Noor venind să-l vadă la Paris", a declarat o sursă pentru The Sun.

"Sunt amândoi singuri şi păreau să se distreze împreună. Aşa că lăsaţi-i în pace să îşi vadă de relaţie. Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli", a adăugat sursa citată.

Potrivit Daily Mail, Mick s-ar fi întâlnit prima dată cu frumoasa brunetă într-un apartament privat din suburbiile Parisului, în urmă cu două săptămâni, un şofer conducând-o apoi pe tânără înapoi la hotelul său a doua zi. Ulterior, Noor a participat la concertul celor de The Rolling Stones de pe U Arena.

Tânăra americană, care se pregăteşte pentru o carieră de producătoare de film, este o rezidentă a cartierului exclusivist Beverly Hills din LA şi a studiat la Şcoala de Teatru, Film şi Televiziune din cadrul UCLA (University of California, Los Angeles).

Cei doi s-ar fi întâlnit prin intermediul unui prieten comun, Brett Ratner.