Legendarul rocker Tom Petty a decedat la vârsta de 66 de ani

Legendarul rocker Tom Petty a decedat la vârsta de 66 de ani
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap.com 03.10.2017 09:17
Legendarul rocker Tom Petty a decedat, luni, la vârsta de 66 de ani, informează Reuters şi AFP citând anunţurile date publicităţii marţi de familia şi managerul acestuia.
Artistul a suferit luni un infarct în locuinţa sa din Malibu, California, şi a fost transportat de urgenţă la Centrul Medical UCLA, însă nu a putut fi resuscitat, a declarat managerul său, Tony Dimitriades.

"Suntem şocaţi să anunţăm moartea prematură a tatălui, soţului, fratelui, liderului şi prietenului nostru, Tom Petty", a declarat şi familia muzicianului american într-un comunicat.

Muzicianul a decedat marţi, la ora 20:40 (0340 GMT), înconjurat de familie, membrii trupei şi prieteni. 

Tom Petty — care este cunoscut pentru melodii precum "American Girl", ''Don't Come Around Here No More'' şi ''I Won't Back Down'' — şi-a construit o carieră solo, însă a activat în grupul The Heartbreakers şi în supergroupul The Traveling Wilburys.

Petty şi The Heartbreakers au început anul acesta un turneu american pentru aniversarea a 40 de ani de la formarea acestei trupe şi au susţinut trei concerte în luna septembrie. Formaţia urma să cânte în New York, în luna noiembrie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI