Mariah Carey, victima unui furt în vila sa din Los Angeles

Mariah Carey, victima unui furt în vila sa din Los Angeles
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap 23.10.2017 10:36
Cunoscuta cântăreaţă americană Mariah Carey a fost victima unui furt comis vineri noaptea în reşedinţa sa din Los Angeles. Indivizi mascaţi au pătruns în vila cântăreţei şi au sustras obiecte în valoare de 50.000 de dolari, relatează online ziarul spaniol ABC.

Potrivit portalului TMZ, indivizii au pătruns în vilă printr-o fereastră, situată la primul etaj al imobilului. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au găsit o scară abandonată la parterul vilei.

Artista se afla vineri seară la New York împreună cu gemenii săi, astfel încât acasă nu se afla nimeni. Deşi alarma imobilului s-a activat, nu era prezent niciun agent de pază pentru a putea avertiza poliţia.

Sâmbătă la ora 6 dimineaţa, când a sosit personalul de menaj, poliţia a fost informată despre cele întâmplate.

Deşi Mariah Carey are o colecţie impresionantă de bijuterii, hoţii au furat doar obiectele de valoare găsite în dressing room-ul artistei, precum mai multe perechi de ochelari de soare şi genţi de firmă.

Carey nu este singura celebritate, cu reşedinţă în Los Angeles, victimă a hoţilor în ultimele luni.

Şi alte vedete precum Jason Derulo, Scott Disick, Kendall Jenner, Alanis Morissette sau David Spade au denunţat furturi din vilele lor.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI