Este ceea ce a confirmat cântăreaţa Katia Aveiro, pe contul său de pe o cunoscută reţea de socializare, referitor la tragedia care a afectat ţara şi a provocat moartea a 45 de persoane.

A fost la Madeira, regiunea sa natală, unde jucătorul internaţional şi-a manifestat pentru prima dată solidaritatea după prăbuşirea unui copac secular peste cei care participau la o ceremonie şi care s-a soldat cu moartea a 13 persoane.

Cristiano Ronaldo şi-a demonstrat latura umanitară şi anul trecut când un val de incendii devastatoare a ajuns până la Funchal, capitala insulei Madeira, provocând pagube uriaşe.

Acum generozitatea lui Cristiano Ronaldo a fost şi mai mare în urma imaginilor emoţionante cu flăcările mistuind pădurile dintre Santarem şi Viana do Castelo care l-au impresionat profund.

Atacantul-vedetă al Portugaliei şi al echipei Real Madrid şi-a exprimat pe contul său de Twitter solidaritatea cu familiile şi prietenii victimelor şi sprijinul faţă de "pompierii care îşi riscă viaţa pentru a ajuta cât pot de bine".

Cu două zile înainte, Cristiano Ronaldo difuzase un clip pentru susţinerea unui copil bolnav de cancer, o altă temă care îl preocupă în mod deosebit pe internaţionalul portughez.

Noul exemplu de solidaritate al lui Ronaldo intervine după ce revista Forbes a publicat lista celebrităţilor cele mai bine plătite, unde atacantul Realului ocupă locul doi, cu 85 de milioane de euro, fiind devansat doar de scriitoarea J. K. Rowling, autoarea celebrei saga Harry Potter.