Concertul-tribut Linkin Park în onoarea lui Chester Bennington va fi difuzat prin live streaming

Concertul-tribut Linkin Park în onoarea lui Chester Bennington va fi difuzat prin live streaming
Sursa: www.news.ro Foto: thefourohfive.com 22.10.2017 08:19
Primul concert Linkin Park de la moartea lui Chester Bennington, care va avea loc pe 27 octombrie la Hollywood Bowl, va fi difuzat prin live streaming pe canalul YouTube.

Alături de Linkin Park pe scenă vor fi Blink-182, Machine Gun Kelly, Jonathan Davis de la Korn, Kiiara, Zedd, membrii de la No Doubt, System of a Down, Yellowcard, Avenged Sevenfold. 

Veniturile strânse în urma acestui eveniment vor ajunge în fondul "One More Light", al fundaţiei Music for Relief, care a fost înfiinţat la scurt timp după moartea lui Bennington şi a fost numit după albumul lansat în luna mai. 

Fundaţia Music for Relief a fost înfiinţată de Linkin Park după tsunami-ul din Oceanul Indian în 2004, de atunci fiind strânsă o sumă de peste 9 milioane de dolari pentru supravieţuitorii dezastrelor naturale de pe Glob în urma concertelor caritabile, licitaţiilor şi evenimentelor speciale. 

Muzicienii au plantat şi 1,3 milioane de copaci pentru combaterea schimbărilor climatice. 

Chester Bennington s-a născut pe 20 martie 1976. El a fost solistul trupei nu metal Linkin Park şi a înfiinţat, în 2005, grupul post grunge Dead By Sunrise. 

Bennington a fost găsit spânzurat, pe 20 iulie, la locuinţa sa din Los Angeles, în ziua în care prietenul său Chris Cornell, liderul trupei Soundgarden, ar fi împlinit 53 de ani.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI