Potrivit ziarului britanic Daily Mirror, Markle şi prinţul Harry s-ar fi logodit în timpul voiajului pe care l-au făcut în august în Botswana, dar au ţinut în secret evenimentul pentru a nu eclipsa comemorarea a 20 de ani de la moartea prinţesei Diana, notează Agerpres.

The Daily Mirror asigură că Meghan Markle, care o interpretează în „Suits” pe Rachel Zane, a decis să abandoneze serialul în urma zvonurilor privind logodna sa cu prinţul Harry.

Se crede că actriţa americană în vârstă de 36 de ani a filmat ultimele scene după ce le-a comunicat responsabililor serialului decizia de a renunţa. O sursă apropiată cuplului a subliniat că "Meghan ştie că nu va mai putea să filmeze când va deveni prinţesă şi este bucuroasă să facă acest sacrificiu profesional".

Potrivit mass-media britanice, Markle şi Harry care au o relaţie de 14 luni, ar intenţiona să anunţe de Crăciun că se căsătoresc şi caută un apartament pentru a se muta împreună la Londra. "Harry nu poate din motive evidente să se mute la Toronto, astfel încât oraşul ales va fi Londra", notează sursa.

Prinţul Harry este cel care a făcut publică relaţia lor, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair. "Sunt sigur că va veni vremea în care va trebui să ne prezentăm, dar sper că oamenii vor înţelege că nu acum este momentul", a spus el revistei. "Suntem foarte fericiţi. Este vorba de o mare poveste de dragoste", a încheiat el.