Potrivit unor surse, citate de revista People, cei doi locuiesc separat încă din vara anului 2016. La cea mai recentă apariţie în public, la Marşul Femeilor din Washington din acest weekend, Scarlett a fost fotografiată fără verighetă, dând astfel naştere la speculaţii.

Un apropiat al lui Romain Dauriac a făcut publice declaraţii destul de enigmatice cu privire la cei doi. "Mă aşteptam demult la acest lucru. Romain şi Scarlett nu aveau niciun sens împreună. Mereu a fost ceva ciudat la mijloc", a declarat el, demonstrând că actriţa nu era agreată de apropiaţii ziaristului.

Cei doi s-au cunoscut în octombrie 2012 în timpul unui dineu la New York, iar în septembrie 2013, actriţa recompensată cu un premiul BAFTA îşi afişa inelul vintage confirmând că se logodise. Cuplul s-a căsătorit în secret, în 2014, la puţin timp după naşterea fiicei lor, Rose Dorothy.

Scarlet Johansson şi Dauriac au nu doar o fiică în comun, ci şi o afacere: sunt coproprietarii mărcii de floricele de porumb Yummy Pop. Ultima oară când au fost văzuţi împreună a fost în decembrie, la inaugurarea unui punct de servire cu pop corn la Teatrul Gymnase din Paris.

Este al doilea mariaj al lui Scarlett Johansson care se încheie: ea a mai fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, tot pentru o perioadă de doi ani, între 2008 şi 2010.