Împărţită în trei stiluri, colecţia a început cu top-modelul Arizona Muse care a dat startul unei linii de deux-pieces-uri din tweed inspirate din anii 1960. Sacourile au fost ajustate pe corp şi umerii drepţi, în timp ce talia a fost marcată de curele în tonuri pastelate.

Pentru a culmina acest „look”, bluzele de mătase au fluturat liber sub sacouri, iar fustele au fost uşor evazate şi lungi până aproape de genunchi.

Colecţia s-a remarcat prin varietatea de nuanţe pastelate, în special verde şi alb, în timp ce rochiile scurte şi satinate au avut o alură romantică sau copilărească.

Au defilat însă şi rochii lungi presărate cu strasuri sau paiete, sau ornate cu pene în partea de jos, în nuanţe aurii, care au încheiat o seară cu reminiscenţe a anilor '20 şi care nu vor întârzia să-şi facă apariţia pe covorul roşu al marilor gale.

Ca accesorii, Chanel a optat pentru poşeta stil salon în nuanţe argintii, cu efect oglindă.

Lily-Rose Depp, fiica celebrului actor Johnny Depp şi a cântăreţei Vanessa Paradis, care a fost prezentă printre invitaţi, a încheiat parada cu o rochie de mireasă roz pastel cu trenă, încărcată de volane şi cu mult volum.

Tânăra actriţă, imagine a firmei Chanel din 2016, şi-a făcut din nou apariţia pe podium pentru a saluta publicul în compania directorului de creaţie al casei, Karl Lagerfeld, care o consideră pe Lily-Rose muza sa.

Decoraţia sălii a fost inspirată de istoricul butic Chanel, situat la nr 31 de pe strada Cambon, unde creatoarea de modă Gabrielle Chanel urmărea prezentările din capul scărilor cu ajutorul oglinzilor pe care ceruse să fie instalate de-a lungul pereţilor.

Printre invitaţii casei Chanel, prieteni şi fideli ai lui Lagerfeld, s-au remarcat Ines de la Fressange, Caroline de Maigret, cântăreţul sud-coreean G-Dragon, sau actriţele Alma Jodorowsky şi Olga Kurylenko.