Céline Dion îşi vinde reşedinţa pariziană

Céline Dion îşi vinde reşedinţa pariziană
Sursa: www.agerpres.ro Foto: nostalgie.be 11.01.2017 02:48
La un an după moartea soţului ei René Angélil, vedeta canadiană Céline Dion a decis să scoată la vânzare mai multe proprietăţi deţinute împreună cu acesta, printre care şi reşedinţa lor pariziană, relatează Le Figaro.

După vila din Florida şi castelul din Laval, Quebec, starul pop a decis să renunţe şi la duplexul gigantic din Paris, pentru care viitorul proprietar va trebui să achite impresionanta sumă de 9 milioane de euro, susţine revista Closer.

Reşedinţa, pe care vedeta a cumpărat-o alături de soţul său în 2008, este situată în cartierul exclusivist Villa Montmorency - o enclavă din arondismentul XVI din Paris, populată de vedete de cinema, artişti şi staruri din lumea sportului.

Proprietatea - un mic paradis de 1.400 mp - dispune de zece camere repartizate pe cinci etaje, un cinematograf, un spa, o sală de fitness şi are o vedere la faimosul Turn Eiffel şi spre grădinile starurilor Mylene Farmer şi Johnny Hallyday.

În ultimele luni, diva canadiană a vândut o serie de proprietăţi cumpărate împreună cu soţul său. În martie 2016, Celine Dion a vândut impunătoarea vilă din Jupiter Island, Florida - o reşedinţă cu şase 6 dormitoare şi 8 băi - pentru suma de 45,5 milioane de euro, cu 30 milioane mai puţin decât ceruse iniţial. De asemenea, în luna iunie, artista a primit pentru conacul său imens din Quebec - estimat iniţial la aproape 21 de milioane de euro - suma mult mai modestă de 7 milioane de euro.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP