Todd, în vârstă de 58 de ani, a spus că el şi alţi membri ai familiei se întâlnesc în acest weekend pentru a stabili amănuntele legate de înmormântare, inclusiv datele.

El a precizat că familia îşi doreşte două evenimente private — un serviciu religios comun şi o înmormântare una lângă alta a celor două actriţe mamă şi fiică la Forest Lawn — care va fi urmată de o formă de omagiere publică.

Debbie Reynolds, care a rămas în inimile americanilor pentru roluri precum cel din "Singin' in the Rain", a murit miercuri, la 84 de ani.

Fiica sa, Carrie Fisher, cunoscută în special pentru rolul Prinţesei Leia din filmele Star Wars, a murit cu o zi înainte, la patru zile după ce a suferit un atac de cord într-un avion cu care venea din Anglia, unde turnase pentru al treilea sezon al unui serial britanic de comedie. Avea vârsta de 60 de ani.

Carrie şi Todd Fisher sunt copiii lui Debbie Reynolds cu răposatul cântăreţ Eddie Fisher. Căsnicia celor doi s-a încheiat cu un scandal în 1959, după ce cântăreţul a avut o relaţie extraconjugală cu vedeta Elizabeth Taylor.

Într-un interviu difuzat vineri la ABC News, Todd Fisher a vorbit despre ultimele ore din viaţa mamei sale, insistând că "nu a murit de inimă grea" ci mai degrabă că "a plecat pentru a fi împreună cu Carrie".

"Nu este ca şi cum ar fi fost de neconsolat, nu a fost deloc aşa. Pur şi simplu a spus că nu a apucat s-o vadă pe Carrie întorcându-se de la Londra. A spus cât de mult a iubit-o pe Carrie. Apoi a spus că vrea foarte mult să fie cu Carrie. Cu aceste ultime cuvinte, în circa 15 minute de la această conversaţie, a început să se stingă şi, în 30 de minute, practic era moartă", a povestit fiul actriţei.