Am găsit întreaga echipă dotată până peste urechi, iar pe platoul de filmare nici nu aveai unde arunca un chibrit. Decor sofisticat, un local care se dorea a fi de fiţe şi mult fum. Toate făceau parte dintr-un scenariu marca Roman Burlaca.

Dragostea din plic e piesa de la care a pornit toată povestea. Au preferat ca de data aceasta producţia video să fie una diferită, aşa că solistul proiectului a rămas în umbră. Toată acţiunea le-a revenit actorilor.

Celor aproape 20 de actori nu le venea să creadă că vor fi protagonişti în videoclipul celui mai în vogă proiect al momentului. Unii erau prea emoţionaţi, iar alţii speră ca artistul cu mască să le observe calităţile.

De când cei de la Carlas au devenit un fenomen, iar succesul le umple la propriu buzunarele, au început să-şi permită şi videoclipuri mai scumpe, însă filmate în locaţii închiriate cu bani de nimic.

Regizorul videoclipului, Roman Burlaca a revenit din vacanţă mai inspirat ca niciodată. Totuşi, se pare că dragostea e cea care îi dă aripi. Acum câteva luni a pus pe jar lumea virtuală, după ce a anunţat că se iubeşte cu „Eroina lui Carlas Dreams”.

Marea lansare va avea loc în luna septembrie, ca de obicei în mediul virtual. Până atunci delectaţi-vă cu imagini exclusive surprinse de ochiul Paparazzi.