Tribunalul superior din Los Angeles a informat că audierea prevăzută miercuri în legătură cu o plângere pentru violenţe conjugale, depusă în luna mai de actriţă, a fost anulată după ce reclamanta a solicitat retragerea ei.

Cei doi actori au difuzat de altfel un comunicat în care afirmă că relaţia lor a fost foarte pasională şi uneori explozivă, dar întotdeauna plină de dragoste. „Niciuna dintre cele două părţi nu a dat declaraţii false în scop pecuniar, iar cele două vedete nu au intenţionat niciodată să se rănească fizic sau emoţional", se mai spune în comunicat.

„Amber îi doreşte lui Johnny tot ce este mai bun în viitor şi va dona toţi banii obţinuţi din divorţ unei organizaţii caritabile", încheie comunicatul, fără să precizeze în ce constă acordul financiar şi organizaţia despre care este vorba.
Potrivit site-ului TMZ, acordul amiabil cuprinde primirea de către actriţă a 7 milioane de dolari în schimbul retragerii plângerii sale pentru violenţe conjugale. Un purtător de cuvânt al lui Amber Heard a negat suma, fără să dea alte detalii.

Actriţa a depus o cerere de divorţ în 23 mai şi după cinci zile o solicitare pentru ca Johnny Depp să nu se apropie de ea, afirmând că soţul i-a aruncat un telefon mobil în faţă.

Cei doi s-au cunoscut la filmările pentru „Rhum Express”, în 2012, când Depp era încă cu actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, mama copiilor săi Lily-Rose şi Jack. Actorul preferat de Tim Burton, care are o colaborare prolifică şi cu Jim Jarmush, s-a căsătorit în februarie 2015 cu Amber Heard, care a putut fi văzută recent în „Magic Mike XXL” şi „The Danish Girl”.