Aceasta pleca Paris de la spre Londra, după ce a participat la o petrecere organizată pentru sora ei, când le-a făcut un scandal monstru angajaţilor Eurostar. Şi asta, pentru că bagajul ei a fost pus deoparte pentru o verificare aleatorie de angajaţi, ceea ce a enervat-o la culme pe Cara, care a început să-i înjure pe ofiţerii de securitate şi chiar s-a pus în genunchi în faţa lor, la un moment dat, rugându-i să-i dea bagajul să se urce mai repede în tren.

Pentru scandalul iscat, ea a fost reţinută de poliţişti mai bine de o oră, fiind ţinută într-o cameră de interogatoriu să se calmeze, Cara ieşind de acolo cu ochii roşii, pesemne că a plâns în faţa agenţilor de poliţie.

Se regăseşte în topul celor mai bine fotomodele din lume şi activează de la vârsta de 16 ani, urcând pe podium pentru cei mai mari designeri, însă, cu toate astea, Cara a declarat, în luna martie, că lumea modei nu o mai face fericită şi vrea să facă o pauză.

Britanica a mărturisit că vrea să se concentreze mai mult pe cariera de actriţă. Mai mult, în curând, ea va putea fi urmărită pe marele ecran interpretând-o pe Enchantress din filmul ,”Suicide Squad”, inspirat din benzile desenate care poartă acelaşi nume, unde joacă alături de Will Smith, Ben Affleck, Viola Davis şi Margot Robbie.

Modelul britanic Cara Delevingne a împărţit locul al doilea în topul Forbes 2015 cu modelul brazilian Adriana Lima. Ambele au obţinut în ultimul an venituri de câte 9 milioane de dolari din vara anului 2014 până în vara anului 2015.