„A fost declanşată o alertă de căutare pentru a ne asigura că persoana este în viaţă", a declarat sergentul Michael Robinson, citat de postul tv KAGS.

Cântăreaţa de origine irlandeză a plecat duminică dimineaţă cu bicicleta din localitatea Wilmette, situată la periferia nordică a oraşului Chicago. Artista în vârstă de 49 de ani nu a dat semne de viaţă de atunci.

Sinead O'Connor a publicat pe Facebook şi un mesaj care ridică semne de întrebare, adresat fiului său mai mare, Jake Reynolds, notează Daily Mail, chiar cu două zile înainte de dispariţie.

"Jake, mergi la tribunal şi ia custodia fratelui tău, ia-l din Tusla. Avocatul meu va aduce în faţa judecătorului modul ilegal în care tu şi Donal l-aţi dus la Tusla (un centru de îngrijire n.r). Aşteaptă-te să dai de belea. De fapt, mai bine ţi-ai aduce un avocat. Să nu cumva să-ţi mai abandonezi fratele sau vreunul dintre copiii mei. Ceea ce i-ai făcut fratelui şi mamei tale este o crimă", a scris artista pe pagina sa oficială de Facebook.

În luna noiembrie a anului trecut, cântăreaţa a lăsat un bilet de adio în care anunţa că se sinucide şi că a luat o supradoză de pastile, dar a fost găsită în siguranţă.

Zilele acestea, Sinead se află şi într-un proces pricinuit de declaraţiile ei cu privire la consumul de droguri în cazul lui Prince şi moartea acestuia. Solista a fost dată în judecată de Arsenio Hall, întrucât aceasta l-a învinuit că i-ar fi oferit droguri timp de ani şi ani lui Prince.