Johnson a postat o fotografie pe reţeaua de socializare, în care se afla alături de Pamela, descriind-o pe artistă ca fiind "una dintre cele mai emblematice figuri ale unei generaţii".

„Nu am putea face acest film fără Anderson”, a adăugat fostul wrestler profesionist.

Actriţa în vârstă de 48 de ani se va alătura distribuţiei filmului din care face parte şi David Hasselhoff, unul dintre actorii principali ai serialului Baywatch, care a fost lansat în 1989.

Carmen Electra, o altă favorită a seriei de televiziune, a declarat de curând că este dornică fie implicată în film.

Noul film "Baywatch/ Salvamarii" se concentrează pe viaţa liderului unui grup de elită de salvamari, interpretat de The Rock, care este obligat să se alieze cu un fost participant la Jocurile Olimpice ( Zac Efron) pentru a apăra golful de pe coasta californiană.

Regizat de Seth Gordon, în peliculă mai pot fi urmăriţi Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach şi Hannibal Buress.
Filmările pentru Baywatch au început deja, în Boca Raton, Florida, pe 22 februarie.

Pelicula va avea premiera anul viitor, în data de 19 mai, în Statele Unite.

Serialul "Baywatch" a rulat de la sfârşitul anilor '80 până în 2001, însumând 242 de episoade. Scenele filmate cu încetinitorul şi oamenii cu siluete statuare ce defilează în costume de baie roşu aprins au consacrat serialul, care le-a oferit totodată actriţelor Pamela Anderson, Yasmine Bleeth şi Carmen Electra şansa de a se afirma şi de a-şi construi o carieră fulminantă.

Pamela Anderson este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune Meşterul casei, Salvamarii/ Baywatch şi V.I.P.. Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce a fost desemnată playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi (14).

Pamela Anderson are doi fii - Brandon, în vârstă de 19 ani, şi Dylan, în vârstă de 17 ani - cu primul ei soţ, rockerul Tommy Lee. Vedeta nord-americană a fost căsătorită şi cu Kid Rock.

Pamela Anderson este de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, a unor fundaţii ecologiste şi a unor asociaţii de protejare a animalelor sălbatice, precum Oameni pentru Tratarea în mod Etic a Animalelor (PETA).