Compania Glu Mobile, cu sediul în San Francisco, a creat aplicaţii cu jocuri pentru Kim Kardashian şi pentru Katy Perry, o rivală directă a cântăreţei country-pop Taylor Swift.

În primele trei luni după lansare, jocul lui Kim Kardashian a generat venituri de 43 de milioane de dolari, conform revistei Variety.
Nu există detalii despre proiectul lui Taylor Swift, dar jocul în stil desen animat va fi accesibil în mod gratuit şi ar urma să fie lansat în toamna acestui an.

„Ne dăm seama că Taylor Swift şi fanii ei din întreaga lume se aşteaptă la o experienţă de jocuri mobile nouă şi specială”, a declarat Niccolo de Masi, directorul general al companiei Glu Mobile.

„Compania Glu se angajează să creeze elemente de joc care să utilizeze creativitatea unică a lui Taylor Swift. În acelaşi sens, ne vom asigura că vom aloca suficient timp pentru atingerea unui grad înalt de inovaţie”, a precizat Niccolo de Masi.

În decembrie 2015, cântăreaţa country-pop americană Taylor Swift a fost desemnată Artistul anului de editorii revistei Billboard. Motivându-şi decizia, editorii publicaţiei americane au lăudat realizările din ultimele 12 luni ale cântăreţei Taylor Swift, printre care se numără un turneu mondial extrem de profitabil, numeroase single-uri de succes şi un album de studio cu vânzări impresionante, intitulat 1989, care a primit din partea aceleiaşi reviste titlul de Albumul anului.