„Când am anunţat pe Facebook ca fac o donaţie de carte „Îngerii Mării” pentru cauza Ellene Mocrii, o mulţime de oameni cu inimă mare s-au solidarizat şi au răspuns. Astăzi StarNet ni se alătură”, a scris Stela Popa.

Solicitată de Jurnal.md, prezentatoarea a susţinut că 100 de exemplare ale cărţii „Îngerii Mării” vor fi donate bibliotecilor mai multor licee cu un mesaj de solidaritate şi generozitate pentru Ellene, dar şi cu gândul de bine către tânăra generaţie.

„De această dată, cartea „Îngerii Mării” are o misiune nobilă. Va pleca în toate şcolile cu mesajul de solidaritate şi generozitate pentru prietena noastră Elena Mocrii. Să întindem o mână de ajutor celor aflaţi în impas. Să nu fim indiferenţi şi să ne ajutăm aproapele. Mă bucur că StarNet a fost receptiv şi a îmbinat atât de frumos donaţia financiară pentru Elena Mocrii cu cea de carte oferită liceelor. Îmi doresc ca fiecare elev care va găsi „Îngerii Mării” în biblioteca şcolii sale să-şi amintească de mesajul pe care îl lansăm noi astăzi. Vreau ca tânăra generaţie să fie una cultă, inteligentă şi cu suflet mare”, a menţionat scriitoarea.

Evenimentul este realizat în cadrul proiectului social „Noi apreciem inteligenţa” şi urmează să aibă loc astăzi, la sediul companiei, se spune într-un comunicat StarNet.