VIDEO

Noua colecţie a designerului Carolina Herrera: Opţiune pentru feminitate şi romantism

Noua colecţie a designerului Carolina Herrera: Opţiune pentru feminitate şi romantism
Sursa: jurnal.md Foto: famost.ro 17.02.2016 23:47
Creatoarea de modă Carolina Herrera, care mizează întotdeauna pe eleganţă, a afişat cea mai feminină latură a sa în cea de-a cincea zi a Săptămânii Modei de la New York. Asta în timp ce Tommy Hilfiger a ales accente marinăreşti pentru colecţia toamnă-iarnă 2016. 
 
Carolina Herrera a creat o colecţie plină de feminitate şi romantism dedicată toamnei 2016. Designerul, originar din Venezuela, a mizat din nou pe croieli clasice şi materiale fluide pentru femeile care pun mare preţ pe imaginea lor.
 
Creatoarea a mărturisit că sursă de inspiraţie pentru actuala colecţie i-a fost frumuseţea.
 
Herrera a explorat şi noi tehnologii, astfel că broderiile aplicate pe haine au părut a fi realizate tridimensional.
 
La rândul său, creatorul american Tommy Hilfiger a transformat istoricul Park Avenue din New York într-o luxoasă punte a unui transatlantic din anii 20. Aici şi-a prezentat colecţia sa în stil marinar pentru toamna viitoare. Modelele au defilat în pantaloni albastru marin cu o bandă îngustă aurie şi talie înaltă, care au scos în evidenţă picioarele.
 
Pentru serile înstelate când se iese pe punte cu scopul de a admira imensitatea oceanului, Hilfiger a propus rochii foarte elegante bătute în pietre sau acoperite de paiete scânteietoare.

 

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP